ÖZEL | Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a flaş yanıt: EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük

Beşiktaş Fenerbahçe
ÖZEL | Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a flaş yanıt: EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük

Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transferini Kontraspor'a değerlendiren Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Samet Aybaba 'Biz kendisiyle EURO 2024 turnuvasından önce bir değil birkaç kez görüştük' ifadelerini kullandı.

Kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini (22.5 milyon euro) kazandırarak Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun 2021'in Şubat ayında siyah beyazlı kulübe geri dönmüş tecrübeli santrfor bıraktığı yerden çift haneli rakamları yakalayarak gollerine devam etmişti.

CENK TOSUN: YÖNETİM BENİMLE GÖRÜŞMEDİ

6,5 yıllık Beşiktaş kariyerine son vererek Fenerbahçe'ye imza atan Cenk Tosun'un ezeli rakibe gitmesi Süper Lig'de olay yaratırken, 33 yaşındaki futbolcunun 'Beşiktaş yönetimi benimle görüşmedi' sözleri bir hayli dikkat çekti.

SAMET AYBABA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşmesini kabul eden ve maaş, imza parası dahil toplamda 2.5 milyon euroluk teklifi kabul eden Cenk Tosun için Kontraspor'a özel açıklamalarda bulunan Samet Aybaba milli golcü hakkında 'Biz EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük' ifadelerini kullandı.

ÖZEL | Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a flaş yanıt: EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük - Resim : 2

PARA OLAYINI HİÇ KONUŞMADIK

Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transfer olmasından dolayı üzüldüğü belirten Aybaba 'Sadece ben değil tüm Beşiktaş camiası üzülmüştür' sözlerini sarf ederken, 69 yaşındaki yöneticinin 'Cenk için hayırlı olsun gittiği yerde giyeceği formanın hakkını verecek karakterli bir arkadaşımızdır. Cenk Tosun Türk futbolu için bir değerlidir. Biz kendisiyle görüştük fakat para olayını hiç konuşmadık' şeklindeki konuşması her iki camiada da ilgi uyandırdı.