Okan Buruk tehlikenin farkında değil! Bu sözler İcardi ile Osimhen'i birbirine düşürür

Galatasaray
Okan Buruk tehlikenin farkında değil! Bu sözler İcardi ile Osimhen'i birbirine düşürür

Önce Kasımpaşa, ardından Rigas Skola karşısında 2-3 farklı öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılan Galatasaray'da fatura Okan Buruk'a kesilirken, tecrübeli teknik adamın 'Osimhen yoktu' sözleri sarı kırmızılı camiada olay yarattı. Florya'ya yakın muhabirlerin verdiği bilgilere göre Okan Buruk'un bu açıklamaları İcardi ile Osimhen arasında ileride gerginlik yaratacak...

Geçen sezondan bu yana Avrupa'da başarı hedefleyen, bu doğrultuda açıklamalar yapan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas'a karşı aldığı sonuçla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

SKOLA'NIN PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO DEĞİL

288.45 milyon euroluk kadro değeriyle Letonya'da 9.40 milyon euroluk Rigas karşısına çıkan Cim-Bom, 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı.

KASIMPAŞA MAÇINDA DA AYNISI OLMUŞTU

54'te yediği 2. gole karşılık veremeyen Aslan, rakip kalede etkili bile olamadı. 3-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında PAOK'u da aynı skorla deviren G.Saray, Kasımpaşa ve Rigas müsabakalarıyla taraftarının güvenini iyice sarstı.

OKAN BURUK VE YILDIZLARA YAYLIM ATEŞİ

Sarı-Kırmızılılar, 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşılaşmasında da sahadan 3-3'lük skorla ayrılmıştı. Tüm bunlarla birlikte Rigas maçı sonrası Letonya basını, Türk taraftarların sosyal medyadaki isyanlarını manşet yaptı. Rigas Kulübü'nün yaptığı maç sonu skor paylaşımı altına yorum bırakan sporseverler; teknik direktör Okan Buruk'a ve oyunculara eleştirilerde bulundu.

KÖY TAKIMINA 2 PUAN VERDİNİZ

Apollo.lv adlı sitede yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı: "Rigaslı oyuncuların aldığı 2-2'lik beraberlik Türk taraftarları çıldırttı. Galatasaraylı bir taraftar, 'Köy takımına puan verdiniz, yazıklar olsun' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

HALA OSİMHEN YOKTU DİYOR

Bir sporsever ise teknik direktör Okan Buruk'un yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Buruk, 'Bugün Osimhen yoktu. Onunla birlikte çözüm üretebilirdik' dedi. Taraftarlar ise; 'Riga'da köy takımına karşı oynadığın maçtan sonra Osimhen'in yokluğundan bahsetmek ayıp değil mi? Yazık', 'Rigas'a karşı Osimhen'in yokluğunu hissettiğini söylemek sonuçtan daha utanç verici' ifadeleriyle Okan Buruk'a sert çıktı."

FENERBAHÇELİLER DALGA GEÇİYOR

Sarı-Kırmızılı takımdaki bazı oyuncuların tek başlarına Rigas'tan daha pahalı olması da sıkça konuşuldu. Letonya basını, Fenerbahçeli taraftarların da Galatasaray'la dalga geçtiğini vurguladı. (Aksam)