Orkun Kökçü: Her zaman iyi değildik, bu konuda dürüstüz

EURO 2024 Türkiye Milli Futbol Takımı
Orkun Kökçü: Her zaman iyi değildik, bu konuda dürüstüz

Milli Takımın orta saha oyuncularıdan Orkun Kökçü Hollanda maçından önce yaptığı açıklamada "Oyuncu ve grup olarak çok kaliteliyiz. Her zaman iyi değildik, bu konuda da dürüstüz." ifadelerini kullandı.

A Milli Takımımız'ın yıldızlarından Orkun Kökçü, Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiğimiz maçın ardından Hollanda yayıncı kuruluşuna konuştu.

Hollanda kulübü Feyenoord'un altyapısından yetişen Orkun, "Çok mutluyuz. Grup aşamasını geçmeyeli uzun zaman olmuştu. Şimdi çeyrek finaldeyiz. Hollanda'ya karşı oynuyor olmamız çifte duygu yaşatıyor." dedi.

BEN CEZALIYIM AMA ARKADAŞLARIM HOLLANDA KARŞISINDA...

Kart cezası nedeniyle Hollanda'ya karşı çeyrek finalde oynayamayacak olan Orkun, "Her şeyden öte, turu geçtiğimiz için mutluyum. Takım arkadaşlarımın da Hollanda'ya karşı güzel bir oyun ortaya koyacaklarına eminim. Oyuncu ve grup olarak çok kaliteliyiz. Her zaman iyi değildik, bu konuda da dürüstüz.

Orkun Kökçü: Her zaman iyi değildik, bu konuda dürüstüz - Resim : 2

Sık sık sorunlar yaşıyorduk. Şimdi yeni bir sayfa açtık ve takım olarak oynamaya çalıştık. Dürüst olmalıyım: hala çok iyi gitmiyor, hala geliştirmemiz gereken alanlar var. Ancak Türkiye'nin geçmişte sahip olduğumuz ruh geri geldi. Halkımızın da en çok beklediği şey bu. O ruhu verirsek halk zaten memnun olur." ifadelerini kullandı.

HOLLANDA USULÜ FUTBOLU SEVİYORUM

Hollanda TV'sinden gelen "Sizden korkmalı mıyız?" sorusuna Orkun, "Hollanda medyasını biraz takip ettim. Onlar da çok ılımlı değiller. Tabii ki Hollanda'yı biliyorsunuz, harika bir altyapı ülkesi. Futbol harika. Hala Hollanda usulü futbol oynamayı özlüyorum. Çok güçlü bir rakip olduklarını biliyoruz. Elimizden geldiğince iyi hazırlanacağız ve sonra kimin kazanacağını göreceğiz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.