Nihat Kırmızı İcardi için Galatasaray'a teklif geldiğini açıkladı

Galatasaray
Nihat Kırmızı İcardi için Galatasaray'a teklif geldiğini açıkladı

Galatasaray'ın Sportif AŞ Yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı; İcardi, Barış Alper Yılmaz ve Zaniolo hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken diğer taraftan da takımdaki yıldızların da kaderleri kısa süre içerisinde belli olacak.

İCARDİ'YE HER YERDEN TEKLİF VAR

Sarı-Kırmızılı ekibin Sportif AŞ Yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, Zaniolo'nun Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olduğunun altını çizerken İtalyan yıldıza mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Kırmızı ayrıca, Icardi'ye her yeden ilgili olduğunu vurguladı ve Barış Alper Yılmaz'dan yararlanmak istediklerini ifade etti.

Nihat Kırmızı İcardi için Galatasaray'a teklif geldiğini açıkladı - Resim : 2

ZANİOLO İÇİN KESİN BİR ŞEY SÖYLEMEK ZOR

"Zaniolo şu anda bizim sözleşmeli oyuncumuz. Gelecek gidecek oyuncuların durumu masada. Şu anda Zaniolo kesin gidecek veya kalacak diyemeyiz ama o bizim sözleşmeli oyuncumuz."

Nihat Kırmızı İcardi için Galatasaray'a teklif geldiğini açıkladı - Resim : 3

BARIŞ ALPER İÇİN TEKLİF YOK

Barış Alper Yılmaz'ın sezonun en önemli oyuncusu olduğunun altını çizen Nihat Kırmızı, başarılı kanat oyuncusu hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.

BARIŞ'I AVRUPA KONUŞUYOR

'Barış Alper, Avrupa'nın konuştuğu bir oyuncu hâline geldi. Biz önümüzdeki dönemde de Barış Alper'den yararlanmak istiyoruz. Kulübümüze herhangi bir oyuncumuzla ilgili şu ana kadar ulaşan bir teklif yok.'

Nihat Kırmızı İcardi için Galatasaray'a teklif geldiğini açıkladı - Resim : 4

'Ama Avrupa Şampiyonası'ndan sonra transfer meselesi daha çok netleşir. İnşallah bu sezon 5. yıldızı kazanmamızda bize çok yardımcı olacak.'