Nihat Kahveci, Haber Global'de açıkladı: Montella kalacak gibi duruyor

EURO 2024 Son Dakika Spor Haberleri Futbol

Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci, Haber Global ekranlarında A Milli Takım'ın EURO 2024'teki performansını futbol gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci'nin Haber Global ekranlarındaki yorumlarından öne çıkanlar şöyle;

Biz kazanırken son dakika golleriyle kazanıyoruz. Elenirken de son dakika golleriyle eleniyoruz. Türkiye, turnuvaya renk kattı. Elendikten sonra biraz EURO 2024'ün tadı kaçtı ama finalde gönlüm İspanya'dan yana. İngiltere grup maçlarında beklenen futbolu oynamadı. Oynadıkları futbol kimseyi tatmin etmedi. Hollanda maçındaki performansları daha iyiydi.

Turnuva boyunca Milli Takımımızdan daha güçlü bir oyun beklerdim. Ama turnuva öncesi takımımız çeyrek finale çıkacak dese herkes mutlu olurdu. Turnuvanın gidişatına baktığımızda, Hollanda maçına baktığımızda neden yarı final göremediğimiz için üzgünüm. Genel olarak futbolcuların mücadelesine hayran kaldım. Bütün maçlar keyifli geçti. Portekiz maçında üzüldüğüm şey yenilme şeklimizdi. Turnuvanın en organize takımlarından biri Avusturya'ydı. Onlara karşı da iyi mücadele ettik. Keşke Hollanda maçında ön tarafta risk alıp rakibin üzerine gitseydik yarı finale çıkabilirdik.

"Montella kalacak gibi duruyor"

Monttela ile ilgili karar verecek kurum TFF. Şimdi TFF sçeimleri olacak. Hocanın eksikleri var. Hocanın oyuncu değişiklikleriyle ilgili eleştirilmesi normal. Ancak hocanın Milli Takım ruhunu ortaya çıkardığını düşünüyorum. Büyük ihtimal kalacak gibi gözüküyor. Dünya Kupası elemelerine Montella ile hazırlanırız gibi geliyor.