Muci'den Giovanni van Bronkhorst'a derbi çıkışı!

Beşiktaş
Muci'den Giovanni van Bronkhorst'a derbi çıkışı!

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta genç yıldız Muci'nin hocası Giovanni van Bronkhorst'tan forma istediği öğrenildi.

Sezona Süper Kupa'yla başlayan, ligde ve Avrupa'da gümbür gümbür yoluna devam eden Beşiktaş'ta yakalanan ivmenin artması hedefleniyor. Bunun için de Trabzon deplasmanı büyük önem taşıyor.

RAFA SİLVA OYUN KURUCU OLACAK

Siyah beyazlıların eski hocası Şenol Güneş'in başına geçtiği Trabzonspor'a karşı farklı bir oyun kurgusu üzerinde çalışılıyor. Teknik direktör Giovanni van Bronkhorst, sezon başından bu yana gizli santrfor olarak görev yapan Rafa Silva'nın bu defa oyun kurucu olmasını istiyor.

SOL KANATTA JOAO MARİO OYNAYACAK

Oyun içinde yeri geldiği zaman sağ ve sol kanada geçen Portekizli yıldız, Trabzonspor karşısında hücum organizatörlüğü görevini üstlenecek. Son maçlarda 10 numara pozisyonunda görev yapan, sergilediği performansla da alkış toplayan Gedson ise orijinal bölgesine geçecek ve Al Musrati ile birlikte geriden oyun kuracak. Öte yandan Semih'in yokluğunda sol kanatta Joao Mario'yu kullanmak isteyen Hollandalı teknik adamın, bu bölge için son kararını vermediği öğrenildi.

MUCİ'DEN ÇIKIŞ GELDİ

Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor maçında sol kanatta kimi oynatacağına henüz karar vermemişken Muçi'den çıkış geldi. Antrenmanlardaki hırsıyla dikkati çeken Arnavut yıldız, Trabzonspor maçında sol kanatta oynamak istediğini Hollandalı teknik adama iletti.