Mourinho ön eleme maçlarının hepsini kazandı!

Fenerbahçe
Mourinho ön eleme maçlarının hepsini kazandı!

Lugano'yu 4-3 yenerek rövanş maçı için büyük bir avantaj elde eden Jose Mourinho daha önce ön eleme karşılaşmalarının hiçbirini kaybetmedi.

Sezonun ilk resmi maçında Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İsviçre ekibi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho rüzgarı esti.

MOURİNHO SERİYİ 7 MAÇA ÇIKARACAK

İlk resmi sınavından 4 gollü galibiyetle ayrılan dünyaca ünlü teknik adam, Lugano karşılaşmasıyla birlikte Avrupa kupalarında oynadığı 6 ön eleme maçının tamamını kazanmayı başardı. İstanbul'da Ülker Stadı'nda oynanacak rövanş ile Portekizli hoca bu serisini 7 maça çıkarmayı hedefliyor.

Mourinho ön eleme maçlarının hepsini kazandı! - Resim : 2

Dünyaca ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho'nun takımları ön elemelerde tam 21 gol attı. Portekizli hocanın en farklı galibiyeti 2020 yılında Tottenham'ın başındayken 7-2'lik Maccabi Haifa zaferi oldu.

TRABZONSPOR'U DA ELEMİŞTİ

İngiliz ekibiyle Plovdiv'e karşı 2-1, Shkendija'ya karşı 3-1 kazandı. Roma ile Trabzonspor'u 3-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup etti. Fenerbahçe ile yaşadığı son galibiyet, en gollü ikinci maçı oldu. 6 maçın 5'inde gol yiyen Mourinho, sadece Trabzonspor'a oynadığı maçta kalesini gole kapattı. (Akşam)