Mourinho hazır görürse Fred Rize deplasmanında ilk 11'de!

Fenerbahçe
Mourinho hazır görürse Fred Rize deplasmanında ilk 11'de!

Göztepe deplasmanında tam olarak hazır olmamasına rağmen takımla beraber yedek kulübesinde olan Fred'in Ç.Rizespor maçında oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye Fred'den müjdeli haber geldi. Tedavi sürecine olumlu cevap veren Brezilyalı yıldız, beklenenden erken sahalara dönüyor. Göztepe deplasmanına götürülen ancak forma giymeyen Fred'in, pazar günkü Rize sınavında sahada olacağı öğrenildi.

MOURİNHO ONU ÖZLÜYORUM DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fred'in sakatlığı sonrası, "Onu çok özlüyorum" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Portekizli teknik adam, Fred'i hazır görmesi halinde Rize'de ilk 11'de sahaya sürecek.

Mourinho hazır görürse Fred Rize deplasmanında ilk 11'de! - Resim : 2

FRED YOKSA FENERBAHÇE BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR

Fenerbahçe, Manchester United'dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcunun oynamadığı maçlarda sürekli sorun yaşıyor. Sarı-lacivertliler, orta sahada hem ofansif hem de defansif kimlikleri sergileyebilen, takımın pas ve tempo merkezi olan Fred yokken çıktığı maçlarda istediği sonuçları alamadı. Fred transferinden bu yana 20 maçı kaçırdı. Fenerbahçe, bu maçlarda 10 galibiyet, 5 yenilgi ve 5 beraberlik aldı.