Mourinho 'eksiğimiz çok' dedi yönetime transfer mesajı gönderdi

Fenerbahçe Jose Mourinho
Mourinho 'eksiğimiz çok' dedi yönetime transfer mesajı gönderdi

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho kadroda büyük eksiklere rağmen antrenman temposunu bir an olsun düşürmüyor ve elindeki oyuncularını tek tek analiz ediyor.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho rüzgarı, Topuk Yaylası'ndaki kampın ardından, Avusturya'da da devam ediyor.

KAFİLEDE ÇOK GENÇ OYUNCUMUZ VAR

Portekizli çalıştırıcı önceki gün FB TV'ye verdiği röportajda 'Avrupa Şampiyonası tek sıkıntımız. Kadroda eksiğimiz çok, kafilede çok genç oyuncumuz var' dese de göreve başladığı ilk günden itibaren işi sıkı tutuyor.

TEMPOYU BİR AN DÜŞÜRMÜYOR

Kadrodan memnun olduğu öğrenilen ve yönetimle görüşmesinde transfer için acele edilmemesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, her gün yapılan çift idmanla tempoyu bir an olsun düşürmüyor, her öğrencisinin performansını, yeteneğini görmek istiyor. Önceki gün ikinci etap çalışmaları için Avusturya'ya giden ve sadece akşam antrenman yapan sarı-lacivertlilerde, eski tempo dün geri döndü. Fenerbahçeli oyuncular dünü çift idmanla geçirdi.

Mourinho 'eksiğimiz çok' dedi yönetime transfer mesajı gönderdi - Resim : 2

Sarı-lacivertli futbolcular da hem Can Bartu Tesisleri'nde hem de Topuk Yaylası'nda verdikleri röportajlarda 'tempo' vurgusu yaparak yeni sezona daha fit ve performanslarının zirvesinde gireceklerini vurgulamışlardı. (Milliyet)