Monchi: Sadece Barış Alper Yılmaz değil Süper Lig'in bütün yıldızlarını takip ediyoruz

Galatasaray Beşiktaş Aston Villa
Monchi: Sadece Barış Alper Yılmaz değil Süper Lig'in bütün yıldızlarını takip ediyoruz

Aston Villa Sportif Direktörü Monchi, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

Geride bıraktığımız sezon oynadığı futbol ve sergilediği başarılı performansla Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük katkıları bulunan Barış Alper Yılmaz'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

NURİ ŞAHİN ONUNLA İLGİLENİYOR

EURO 2024'te Milli Takım formasıyla göz kamaştıran ve Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Barış Alper için Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu 'Nuri Şahin onunla ilgileniyor ve bana göre Barış 30 milyon euro civarında bir rakama gidebilir' sözleri oldukça dikkat çekerken, Okan Buruk'un 'kendisinin gelişimine verdiğim katkılardan dolayı çok mutluyum' ifadeleri takdir topladı.

Monchi: Sadece Barış Alper Yılmaz değil Süper Lig'in bütün yıldızlarını takip ediyoruz - Resim : 2

MONCHİ'DEN KONTRASPOR'A BARIŞ ALPER AÇIKLAMASI

Galatasaray camiasının üzerine titrediği Barış Alper Yılmaz için Arsenal, İnter, B.Dortmund ve Aston Villa gibi kulüpler zemin yoklarken 24 yaşındaki futbolcu hakkında Monchi'nin Kontraspor'a yaptığı açıklamalar sarı kırmızılı cephede heyecan uyandırdı.

SADECE BARIŞ ALPER'İ TAKİP ETMİYORUZ...

Daha önce Süper Lig'den Cengiz Ünder, Marcao, Fernando, Zaniolo gibi yıldızları çeken ünlü Sportif Direktörün sadece Barış Alper Yılmaz değil Semih Kılıçsoy'u da yakından takip ettiği anlaşılırken, Monchi'nin 'Türkiye'deki yetenekli futbolcuları mercek altına alıyoruz Barış Alper Yılmaz, Semih Kılıçsoy ve Muci gibi isimleri biliyoruz ama bu oyuncular hakkında eğer detaylı bilgi vermeye kalkarsam bu kulübüme (Aston Villa) zarar verir' mesajı Beşiktaş Kulübü'nde de hareketlenmelere yol açtı.

Monchi: Sadece Barış Alper Yılmaz değil Süper Lig'in bütün yıldızlarını takip ediyoruz - Resim : 3

OKAN BURUK 1 YIL DAHA TAKIMDA TUTACAK

Bu sezon toplamda resmi olarak tam 71 maça çıkan Barış Alper için Galatasaray yönetiminin en az 35 milyon euro bonservis geliri hedeflediği vurgulanırken, joker futbolcunun astronomik bir teklif almaması halinde Okan Buruk tarafından 1 yıl daha takımda tutulacağı tahmin ediliyor.

Galatasaray formasıyla 53 maçta 7 gol 10 asist yapan Barış, Fatih Terim döneminde kadroya katılmıştı.