MHK'nin hakemlere gönderdiği yazı ortaya çıktı! Antalyaspor-Galatasaray maçında iki penaltı gözlendi

MHK TFF Galatasaray Antalyaspor
MHK'nin hakemlere gönderdiği yazı ortaya çıktı! Antalyaspor-Galatasaray maçında iki penaltı gözlendi

Süper Lig'de 9. hafta sonunda kulüpler hatalı hakem kararları nedeniyle isyan ederken Merkez Hakem Kurulu'nun hakemlerin performanslarından memnun olduğu ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig'de ilk haftadan itibaren en çok konuşulan konuların başında; hakem atamaları ile verilen verilmeyen gollerin yanı sıra kartlardaki adaletsizlik geliyor.

BELLİ HAKEMLERE GÖREV VERİLİYOR

Süper Lig'de 9. hafta geride kalırken özellikle MHK’nin sadece belli hakemlere maç vermesi bunun yanı sıra birçok hakemi devre dışı bırakması dikkat çekti.

KULÜPLER İSYAN ETTİ

Ligde geride kalan haftada da hakemler tarafından birçok sarı ve kırmızı kart es geçilirken Samsunspor-Fenerbahçe ve Antalyaspor-Galatasaray maçlarındaki hakem hataları ve verilmeyen penaltı kararları kulüpleri isyan ettirdi.

KURALI BİLMEYEN YARDIMCI HAKEM

MHK tarafından Samsunspor-Fenerbahçe maçına tecrübesiz bir isim olan Mehmet Ali Meteoğlu atanırken VAR da ise Atilla Karaoğlan görev aldı. Bu maçta faul bile olamayan bir pozisyonda Kostic’e sarı kart gösteren hakem M. Ali Meteoğlu o dakikadan sonra oyundan tamamen koptu. Taç atışı sonrası rakipten gelen topla golü atan Tadic’in pozisyonuna ofsayt kaldıran yardımcı hakemin kural bilmediği gözlendi.

Ayrıca Fenerbahçe'nin son dakikada yediği golde İrfan Can Kahveci’ye yapılan faulü görmeyen hakem, kararları ile maçın çok önüne geçmiş oldu.

GALATASARAY MAÇINDA İKİ PENALTI ES GEÇİLDİ

Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçının hakemi Ali Şansalan ve VAR hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy idi. Bu maçta ise iki net penaltı kararanının verilmediği gözlendi. Galatasaray’da Mauro Icardi’ye ve Abdülkerim’in Antalyasporlu futbolcuya ceza sahası içinde yaptığı net penaltıyı hakemler es geçti.

HAKEMLERE 'PERFORMANSINIZDAN MEMNUNUZ' YAZISI

Ajansspor'da yer alan habere göre MHK'nin bu kadar çok hatanın yapıldığı haftanın ardından hakemlere performanslarından memnun olduğunu gösteren bir yazı gönderdiği ortaya çıktı. MHK'den gönderilen yazıda, Bir birinci lig karşılaşması hariç hakemlerin başarılı müsabakalar yönettiği belirtilirken haftalık analiz ve hatırlatmalar yapıldı.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın