Merih Demiral saat 21:00'de Kadıköy'de! "İyi ki Fenerbahçe"

Fenerbahçe
Merih Demiral saat 21:00'de Kadıköy'de! "İyi ki Fenerbahçe"

Fenerbahçe'nin alt yapısında yetiştikten sonra Sassuolo, Juventus, Atalanta ve son olarak Al Ahli forması giyen Merih Demiral'ın Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izlemek için Kadıköy'e geleceği belli oldu.

Fenerbahçe Futbol Akademisi'nde yetişen, kariyerini yurt dışında başarılı performansla sürdüren, sarı lacivert renklere duyduğu sevgiyi ve aidiyeti "Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı" diyerek ifade eden milli futbolcu Merih Demiral, 30 Ağustos'ta Ülker Stadyumu'nda tribünde olacak.

MERİH DEMİRAL ALANYASPOR MAÇINA GELİYOR

Merih Demiral'ın, 30 Ağustos Cuma akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor maçını tribünden takip edeceği öğrenildi.

Merih Demiral saat 21:00'de Kadıköy'de! "İyi ki Fenerbahçe" - Resim : 2

İYİ Kİ FENERBAHÇE PAYLAŞIMI

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Merih Demiral'ın aidiyet içeren sözlerinin ardından kendisine anlamlı bir mektup yazdığı ve forma gönderdiği milli oyuncu, mektubu ve formayı hayatı boyunca saklayacağını dile getirerek, "Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe!" diyerek sosyal medya hesabında paylaşımda bulunmuştu.