Merih Demiral, Allan Saint-Maximin ile Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe
Merih Demiral, Allan Saint-Maximin ile Fenerbahçe'ye geri dönüyor

8 yıl önce Fenerbahçe alt yapısından Alcanenense'ye giden ardından kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Merih Demiral'ın 8 yıl sonra sarı lacivertli kulübe geri döneceği öğrenildi.

Transferde gaza basan Fenerbahçe, performansıyla EURO 2024'e damga vuran yıldız ismi gündemine aldı.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; sarı lacivertli takım, Al-Ahli forması giyen Merih Demiral ile ilgileniyor.

AL AHLİ MERİH İZİN VERDİ

Haberde Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi.

Merih Demiral, Allan Saint-Maximin ile Fenerbahçe'ye geri dönüyor - Resim : 2

Sarı lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

MERİH FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu belirtmişti. Oyuncunun sarı lacivertli formayı giymek istemesi Fenerbahçe'nin elini güçlendirdiği kaydedildi.

MAXİMİN - MERİH VE FİRMİNO'YA GÜLE GÜLE

Bir başka habere göre ise Al-Ahli teknik direktörü Matthias Jaissle; Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği yazıldı.

Merih Demiral, Allan Saint-Maximin ile Fenerbahçe'ye geri dönüyor - Resim : 3

Al-Ahli'ye 16.6 milyon euroya transfer olan Merih Demiral, Arabistan ekibinde 21 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin Fransız kanat forvet Allan Saint-Maximin'le de prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor...

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın