Mauro Icardi haberleri | Son dakika Icardi Galatasaray haberi

Mauro Icardi Galatasaray
Mauro Icardi haberleri | Son dakika Icardi Galatasaray haberi

Mauro Icardi transfer haberi Türkiye'de oldukça büyük gündem yaratmıştı. Galatasaray'ın PSG'den kadrosuna kattığı ve 2 sezon gollerle taraftarın gönlünde taht kuran dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mauro Icardi ile ilgili tüm haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Mauro Icardi son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mauro Icardi, Türkiye'ye transferi ile tüm dünyada ve ülkemizde büyük heyecan yaratmıştı. Geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan ve Galatasaray'ın son iki şampiyonluğunda büyük etkisi olan Icardi ile ilgili haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor. Icardi son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mauro Icardi haberleri | Son dakika Icardi Galatasaray haberi - Resim : 1

MAURO ICARDI KİMDİR?

Mauro Icardi, 19 Şubat 1993 yılında Rosario, Arjantin'de dünyaya gelmiştir. Özellikle Inter dönemi yakaladığı performans ile 100 milyon euro piyasa değerine kadar ulaşmıştır. PSG ile anlaşan ve transferini gerçekleştiren Icardi, Mbappe, Messi, Neymar gibi yıldızların olduğu takımda fazla süre bulamayarak Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Galatasaray'da muhteşem bir performans sergileyen Icardi, taraftar ile kuvvetli bir bağ yakaladı ve Arabistan'dan gelen yüksek maaş teklifine rağmen Galatasaray ile yoluna devam etti. Icardi, şuan 15 milyon euro değerinde ve bu sezon 10 maçta 3 gol 2 asist üretti. Galatasaray kariyerinde 83 maçta 58 gol 22 asist ile oynamıştır.

MAURO ICARDI HABERLERİ | SON DAKİKA ICARDI HABERİ - TIKLA