Manchester United maçında Kostic, Levent Mercan ve Oosterwolde yok

Manchester United Fenerbahçe Jose Mourinho
Manchester United maçında Kostic, Levent Mercan ve Oosterwolde yok

UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yı yenip Twente ile deplasmanda berabere kalan Fenerbahçe'de Kostic, Levent Mercan ve Oosterwolde Manchester United maçında forma giyemeyecek.

Samsunspor deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe’de tüm gözler Manchester United maçına çevrildi. Sarı-lacivertliler, Jose Mourinho’nun eski takımı olan İngiliz deviyle yarın Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı toparlanmak için büyük bir fırsat olarak görüyor.

BU MAÇ 3 PUANDAN DAHA FAZLASI

Eleştiri oklarına hedef olmaya başlayan teknik patron Mourinho’dan oyunculara, yönetimden taraftarlara kadar herkesin böylesi görkemli bir galibiyete ihtiyacı var. Bu doğrultuda Manchester United maçı Fenerbahçe için UEFA Avrupa Ligi’nde 3 puandan çok daha fazlası anlamına geliyor.

OOSTERWOLDE KOSTİC VE LEVENT YOK

Sarı-lacivertli takım müsabakayı kazanarak taraftarıyla barışmak ve yeniden ayağa kalkmak istiyor. Diğer yandan Fenerbahçe’de kritik ranvedu öncesi sol bek sıkıntısı yaşanıyor. Ameliyat edilmesine karar verilen Jayden Oosterwolde’nin yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Filip Kostic ve Levent Mercan, Manchester United’a karşı forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mourinho, sol bekte zorunlu olarak Mert Müldür’e forma verecek. Savunmanın sağında ise Osayi Samuel görev yapacak. (Skorer)

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın