Maaşı bile konuşuldu! Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçeli oluyor

Futbol Fenerbahçe Transfer Galatasaray
Maaşı bile konuşuldu! Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçeli oluyor

Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin, bir dönem Galatasaray forması giyen ve sezonu Premier Lig'de tamamlayan orta saha oyuncusu Mario Lemina'yı transfer etmek istediği ortaya çıktı. İşte detaylar

Sezon öncesi hazırlıklarını Jose Mourinho yönetiminde Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin son olarak sürpriz bir ismi gündemine aldığı ve eski Galatasaraylı orta saha ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin, Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen Mario Lemina için devreye girdiği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, 30 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katarak Fred ile çok iyi bir ikili oluşturmak istediği öne sürüldü. Gabonlu futbolcunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.

Wolverhampton ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Lemina'nın, İngiliz ekibinden ayrılmak istediği belirtildi. Bu noktada Lemina'nın, Fenerbahçe seçeneğini ciddi şekilde değerlendirdiği kaydedildi. Yönetimin, deneyimli ön libero ile ilk teması kurduğu ve yıllık ücret konusunda anlaşma zemini aradığı iddia edildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin, Lemina transferini çok düşük bir bonservis ücretiyle noktalamak istediği ifade edildi. Ancak Wolverhampton'ın şu an için 5-6 milyon Euro civarında bir rakam talep ettiği bildirildi. Tüm bu gelişmelerin haricinde Fenerbahçe'nin, Lemina transferini 1-2 hafta içinde netliğe kavuşturmak istediği öne sürüldü.

Maaşı bile konuşuldu! Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçeli oluyor - Resim : 2

Mario Lemina 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti. Yıldız isim o sezon beklentileri karşılayan bir performans ortaya koyamamıştı. 1.84 boyundaki orta saha kariyerinde Nice, Southampton, Fulham, Marsilya, Juventus ve Lorient gibi takımlarda da forma giydi. Ülke milli takımında da 32 maça çıkan Lemina 3 gol attı. Lemina'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.