Luka Modric 1 yıl daha Real Madrid'de!

İspanya La Liga Real Madrid Luka Modric Hırvatistan Milli Futbol Takımı
Luka Modric 1 yıl daha Real Madrid'de!

Real Madrid, kaptan Luka Modric'in sözleşmesini 30 Haziran 2025'e kadar uzatma konusunda anlaştığını açıkladı.

Real Madrid, Luka Modric ile 1 yıl daha anlaşmaya varıldığını ve 2025 Haziran sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

2012 yılında Real Madrid'e gelen Modric, 12 sezonda dünya futbolunun bir efsanesi haline geldi. İspanyol deviyle 6 Şampiyonlar Ligi, 5 Dünya Kulüpler Kupası, 4 Avrupa Süper Kupası, 4 Lig, 2 Kral Kupası ve 5 İspanya Süper Kupası olmak üzere 26 şampiyonluk kazandı. Modrić, 6 Avrupa Kupası kazanan beş oyuncudan biridir ve kulüp tarihinde en çok şampiyonluğa sahip olan isimdir.

Modric bireysel düzeyde, 2018 Ballon d'Or, En İyi FIFA Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı ve UEFA Yılın Oyuncusu seçildi. 6 kez FIFA FIFPro World XI'in bir parçası oldu ve 2 kez Şampiyonlar Ligi'nde En İyi Orta Saha Oyuncusu seçildi. 1 kez Ballon d'Or'u ve 1 kez Kulüpler Dünya Kupası'nda Gümüş Top'u kazandı. Hırvatistan milli takımıyla 2018 Dünya Kupası'nda Ballon d'Or, 2022 Dünya Kupası'nda Bronz Top kazandı.

Modrić, Real Madrid formasıyla 534 maça çıktı, 39 gol attı ve 178 maça çıktığı Hırvatistan ile tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu oldu..