Livakovic: Şampiyonluk için umutluyuz, nasıl bir kutlama olacağını tahmin edebilirsiniz

Fenerbahçe
Livakovic: Şampiyonluk için umutluyuz, nasıl bir kutlama olacağını tahmin edebilirsiniz

Fenerbahçe'nin Hırvat teknik direktörü Dominik Livakovic "Türkiye'de futbol bir numaralı konu. Nereye giderseniz gidin, futbol hakkında konuşursunuz. Disiplin zirvede" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, ülke basınından Jutarnji Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Gelen sorulara yanıt veren Livakovic, şunları söyledi:

BEKLENTİLER HER ZAMANKİNDEN YÜKSEK

Hepimiz bu sezonun şampiyonluk sezonu olmasını umuyoruz. Harika bir teknik direktörümüz var. Olağanüstü bir takımımız, ciddi oyuncularımız var. Beklentiler her zamankinden daha yüksek.

TÜRKİYE'DE FUTBOL BİR NUMARALI KONU

Şampiyonluk için umutluyuz, nasıl bir kutlama olacağını tahmin edebilirsiniz, kulübün milyonlarca taraftarı var. Türkiye'de büyük bir rekabet var. Her kulübün çok fazla taraftarı var. Maçlarda nasıl göründüğünü tarif etmek bile zor. Türkiye'de futbol bir numaralı konu. Nereye giderseniz gidin, futbol hakkında konuşursunuz. Disiplin zirvede...

MOURİNHO ÜST DÜZEY BİR HOCA

Her şey detaylı bir şekilde düzenlenmiş ve bu kadar başarılı olması tesadüf değil. Jose Mourinho'yla eğitimler harika. Hangi anda ne söyleyeceğini çok iyi biliyor, her şeye dikkat ediyor. O gerçekten üst düzey bir antrenör. Olması gerektiği gibi.

KURTARIŞ YÜZDESİ 82!

Fenerbahçe'de geçen sezonki performansıyla eleştirilen Dominik Livakovic yeni sezona bambaşka başladı. Kalesinde güven veren Hırvat eldiven maç başına 4 kurtarış yüzdesi yakaladı. Süper Lig'deki 4 maçın 3'ünde kalesini gole kapatan Livakovic, bu süreçte yüzde 82'lik kurtarış yüzdesi ile oynadı.