Livakovic 8 kurtarış yaptı Volkan Demirel'in rekoruna sadece bir adım kaldı

Fenerbahçe
Livakovic 8 kurtarış yaptı Volkan Demirel'in rekoruna sadece bir adım kaldı

Twente maçında tam 8 kurtarış yapan Livakovic, Lazio karşılaşmasında 9 kurtarış yapan Volkan Demirel'in ensesine yapıştı.

Fenerbahçeli Dominik Livakovic bu sezon fark yaratmaya devam ediyor...

MOURİNHO GELDİ LİVAKOVİC DEVLEŞTİ

2023 yazında Dinamo Zagreb'den Fenerbahçe'ye 6 milyon 650 bin Euro'ya transfer olan Hırvat eldiven, geçen sezonki performansı sebebiyle tartışılmış ve zaman zaman ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak 29 yaşındaki isim yeni sezonda takımın başına Jose Mourinho'nun gelmesiyle birlikte yükselişe geçti.

GÖZTEPE MAÇI HARİÇ GOL YEMEDİ

Livakovic, bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin oynadığı 7 karşılaşmanın tamamında 90 dakika kaleyi korudu ve Göztepe ile Galatasaray maçları haricindeki bütün maçlarda kalesini gole kapatmayı başardı.

TWENTE MAÇINDA GÖZ KAMAŞTIRDI

Lig haricinde Avrupa'da da kritik kurtarışlar yaparak takımına katkı sağlayan Livakovic, 3 Ekim Perşembe akşamı oynanan Twente maçında yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu.

VOLKAN DEMİREL 9 LİVAKOVİC 8 KURTARIŞ YAPTI

Twente karşısında tam 8 kurtarışa imza atan Livakovic, Volkan Demirel'in Nisan 2013'te Fenerbahçe'nin Lazio'yla karşılaştığı Avrupa Ligi çeyrek final maçında yaptığı 9 kurtarıştan sonra bir Avrupa maçında en yüksek kurtarış sayısına ulaşan Fenerbahçe kalecisi oldu. (Sabah)