Real Sociedad - Real Madrid maçı ne zaman? Arda Güler oynayacak mı? Ancelotti'den Arda Güler kararı!

Arda Güler Real Madrid Real Sociedad Canlı Maç İzle Canlı Skor
Real Sociedad - Real Madrid maçı ne zaman? Arda Güler oynayacak mı? Ancelotti'den Arda Güler kararı!
real sociedad - real madrid maçı canlı izle

İspanya La Liga'da heyecan devam ediyor. Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Real Sociedad ile deplasmanda karşılaşacak. Maçın yayın bilgileri, muhtemel 11 ve Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Peki, Real Sociedad - Real Madrid maçı ne zaman? Arda Güler oynayacak mı? Ancelotti, Arda Güler ile ilgili ne karar verdi?

İspanya La Liga'da heyecan devam ediyor. A Milli Futbol Takımımız ile Galler ve İzlanda maçlarında oldukça iyi bir futbol sergileyen Arda Güler'in takımı Real Madrid, Real Sociedad ile kozlarını paylaşacak. Reale Arena'da oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Futbolseverler maçın yayın saatini, kanalını, muhtemel 11'lerini araştırıyor. Peki, Real Sociedad - Real Madrid maçı ne zaman? Arda Güler oynayacak mı? Ancelotti, Arda Güler ile ilgili ne karar verdi?

REAL SOCIEDAD - REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Real Sociedad - Real Madrid maçı 14 Eylül Cumartesi günü saat 22:00'de S Sport'ta canlı yayınlanacak. Maçın canlı anlatımını ve maç sonucunu haberimizden takip edebilirsiniz...

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER KARARI! REAL SOCIEDAD MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Milli yıldızımız Arda Güler ile ilgili teknik direktörü Ancelotti kararını verdi. Ancelotti'nin müsabakaya Arda Güler'i 11'de başlatması bekleniyor. Real Madrid'in orta sahasında Modric - Arda Güler - Valverde üçlüsü oynayacak.