Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu! İspanya'dan flaş iddia

Real Madrid Arda Güler
Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu! İspanya'dan flaş iddia

İspanya La Liga'ya kötü başlangıç yapan Real Madrid'de Carlo Ancelotti değişikliğe gidiyor. İspanyol medyasından Arda Güler iddiası geldi.

La Liga'ya kötü bir başlangıç yapan Real Madrid'de Carlo Ancelotti, 11'i değiştirmeye hazırlanıyor. İtalyan hocadan Arda'ya forma fırsatı şansı geldi.

ANCELOTTI, ARDA VE DIAZ'I 11'E ALIYOR

Relevo'da yer alan habere göre; İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ve Brahim Diaz'ı 11'e almayı düşünüyor.

Ancelotti'nin sahaya sürdüğü ilk 11'i sık sık değiştirme konusunda her zaman isteksiz olduğu belirtilse de bu kararı verdiği ifade edildi.

ARDA'NIN SÜRESİ ARTTI

Jude Bellingham'ın sakatlığı sonrası milli oyuncumuz Arda Güler, daha fazla süre akmaya başladı. Genç oyuncu, Real Valladolid maçına 11'de başlarken, Las Palmas maçında 64. dakikada oyuna girdi.

GÖZLER BETİS MAÇINDA

Arda Güler, büyük olasılıkla Real Madrid'in pazar günü Real Betis ile oynayacağı maça 11'de başlayacak.

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu! İspanya'dan flaş iddia - Resim : 2

ANCELOTTI MAÇIN ARDINDAN KONUŞMUŞTU

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Valladolid maçının ardından Arda Güler'le ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Sakatlanan Jude Bellingham'ın yerine ilk 11'de Arda Güler'e şans vermesinin sebebiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Carlo Ancelotti, "Arda mı yoksa Brahim ile mi başlamakta kararsızdım. Ama evimizde oynamamızdan dolayı Arda ile başlamanın ona daha çok yardımcı olacağını düşündüm. İyi bir maç çıkardı" diye konuşmuştu.

İtalyan teknik adam, Arda'nın maç içinde farklı pozisyonlarda oynadığını, Türk futbolcunun Bellingham'ın ilk alternatifi olacağı gibi bir düşüncesinin olmadığını söylemişti.

Ancelotti, rekabetin çok yüksek olduğu Real Madrid'de Arda, Brahim, Endrick gibi genç futbolcuların süre almalarının önemli olduğunu belirterek, Arda'nın ilk 11'de başlayıp daha fazla süre almasıyla ilgili "Real Madrid'in seviyesine ulaşabilmesi için gelişimini devam ettirmesine yardımcı olmayı hedeflediğini" ifadelerini kullanmıştı.

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 45 milyon euro.