Real Madrid'de Arda Güler toplantısı: Ona karşı adil olmalıyız! Hak ediyorsa 11'de olmalı

Real Madrid Arda Güler
Real Madrid'de Arda Güler toplantısı: Ona karşı adil olmalıyız! Hak ediyorsa 11'de olmalı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yardımcı antrenörü Davide Ancelotti ile Arda Güler hakkında bir toplantı yaptı. Davide Ancelotti, Arda Güler'in hak etmesi halinde ilk 11'de oynaması gerektiğini belirtti.

Real Madrid'de Arda Güler'in bu sezonki rolü henüz belirlenmedi. Real Madrid'in internet sitesinde Arda Güler hücum oyuncuları arasın değil orta saha rotasyonunda yer aldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Carlo Ancelotti, Arda Güler'i bu sezon daha çok orta sahada kullanacak.

ARDA GÜLER TOPLANTISI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile yardımcı antrenör Davide Ancelotti, Arda Güler hakkında ufak çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu toplantıda Davide Ancelotti, Carlo'ya "Başka tarafa bakamayız, ona karşı adil olmalıyız... Eğer hak ediyorsa, ilk 11'de olmalı" dedi.

Real Madrid'de Arda Güler toplantısı: Ona karşı adil olmalıyız! Hak ediyorsa 11'de olmalı - Resim : 2

SON AYLARDA GÜÇLENDİ

Defensa Central'in haberine göre geçtiğimiz sezon fiziksel olarak takımın gerisinde olan Arda Güler'in son birkaç ayda kas kütlesini artırdığı ve güçlendi.

Haberde Carlo Ancelotti'nin Arda'yı orta sahada oynatmayı planladığı fakat sahte 9 ve sağ kanat pozisyonları için de Arda'nın güçlü bir alternatif olduğunun altı çizildi.

DAHA FAZLA SÜRE ALACAK

Arda Güler'in geçtiğimiz sezona oranla bu sezon daha fazla süre alacağı aktarılan haberde Arda'nın da yeni rolünü benimsediği ve takıma fiziksel ve taktiksel olarak uyumlu olduğu belirtildi.