İspanya'dan çok konuşulacak iddia: Ancelotti, Arda Güler'i sevmiyor! Ciddi bir sorun var

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
İspanya'dan çok konuşulacak iddia: Ancelotti, Arda Güler'i sevmiyor! Ciddi bir sorun var

Real Madrid'de bu sezon istediği süreleri bulamadığı için Ancelotti ile tartışma yaşadığı iddia edilen Arda Güler için İspanya'dan flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Ancelotti'nin ruh ve fizikten yoksun olduğu gerekçesiyle Arda Güler'i pek sevmediği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon sakatlıkları sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, sezonun sonlarına doğru düzenli olarak forma şansı bulmuş ve A Milli Takım'la iyi bir Avrupa Futbol Şampiyonası geçirmişti.

ANCELOTTI İLE TARTIŞMA YAŞADI

Bu sezon daha fazla süre bulması beklenen milli yıldız yeniden kulübeye hapsoldu. Arda Güler yaşanan sakatlıklara rağmen Arda Güler'e ilk 11'de pek fazla şans vermedi. İspanyol basını Arda Güler'in bu durumdan rahatsız olduğu ve Ancelotti ile ciddi bir tartışma yaşadığını iddia etmişti.

ÇOK KONUŞULACAK İDDİA: ANCELOTTİ, ARDA'YI SEVMİYOR

İspanya'dan Arda Güler ile ilgili iddialar peş peşe geliyor. OK Diario'dan gazeteci Eduardo Inda, Ancelotti'nin ruh ve fizikten yoksun olduğu gerekçesiyle Arda Güler'i pek sevmediğini iddia etti.

Eduardo Inda, "Bana Arda Güler'le ilgili bir sorun olduğu, durumundan dolayı oldukça kızgın olduğu ve çok az oynadığı söylendi. Oynadığı 13 maçın ikisine ilk 11'de başladı, Real Madrid'in oynadığı 1,170 dakikanın 290 dakikasında oynadı. Onunla ilgili bir sorun var. Bana koçun oyuncuyu pek sevmediği söylendi. Geçen sezonun sonu iyiydi. Koç onu pek sevmiyor çünkü ruh ve fizikten yoksun olduğunu söylüyor." dedi.

ARDA GÜLER 'SORUN YOK' DEMİŞTİ

A Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı maçın öncesinde Ancelotti hakkında konuşan Arda Güler, "Koçumla aramda hiçbir sorun yok. Bu yıl daha fazla dakika oynuyorum. Her şey yolunda. Elbette her maçta oynamak istiyorum ama hiçbir sorun yok." ifadelerini kullanmıştı.