Arda Güler'den İlkay Gündoğan'a: G.Saray'a gidecek misin?

Real Madrid FC Barcelona Arda Güler Transfer Galatasaray
Arda Güler'den İlkay Gündoğan'a: G.Saray'a gidecek misin?

Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler, Barcelona forması giyen Türk asıllı Alman yıldıza dün oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından "Galatasaray'a mı gideceksin yoksa Barcelona'da mı kalacaksın?" diye sordu. İlkay Gündoğan, Arda'nın sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Real Madrid ile Barcelona hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Barcelona, Arda Güler'in asist yaptığı maçta Real Madrid'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. İspanyol basını maçın ardından Arda Güler'ie övgüler yağdırırken Ancelotti'nin kafasını en çok karştıran oyuncuların başında geldiği manşetlere taşındı.

ARDA: G.SARAY'A MI GİDİYORSUN BARÇA'DA MI KALIYORSUN?

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'in haberine göre Arda Güler ile İlkay Gündoğan dün oynanan maçın ardından kısa süre sohbet etti.

Habere göre Arda Güler, İlkay Gündoğan'a "Galatasaray'a mı gidiyorsun Barcelona'da mı kalıyorsun." şeklinde bir soru sordu. İlkay Gündoğan'ın ise henüz kararını vermediği ve kafasının karışık olduğunu Arda'ya ielttiği yazıldı.

Arda Güler'den İlkay Gündoğan'a: G.Saray'a gidecek misin? - Resim : 2

FENERBAHÇE İDDİALARI

İspanya'dan Todofichajes'te yer alan habere göre Jose Mourinho, İlkay Gündoğan transferinin gerçekleştirilmesini istiyor. Haberde Mourinho'nun İlkay Gündoğan için ısrarcı olunmasını talep ettiği ve Fenerbahçe yönetiminin girişimlere başladığı aktarıldı.

Todofichajes'te yer alan haberin detayında Acun Ilıcalı'nın İlkay Gündoğan'ı transfer ederek yılın hamlesini yapmak istediği bilgisine yer verildi.

Haberde Galatasaray'ın da İlkay Gündoğan'a ilgi gösterdiği fakat bunların söylentiden öteye geçmediği okuyuculara aktarıldı. İlkay Gündoğan'ın Barcelona'dan ayrılmak istediği ve Mourinho'nun Fenerbahçe projesine ikna olabileceği aktarıldı.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN BARCELONA PERFORMANSI

2023-2024 sezonunun yaz transferinde Manchester City'den ayrılarak Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, Katalan ekibinde geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 51 maçta görev yaparken 5 gol atıp 14 asist üretti. İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile sözleşmesi 2025'te sona erecek.