Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Ancelotti ve Florentino Perez'den transfer kararı

Arda Güler Real Madrid
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Ancelotti ve Florentino Perez'den transfer kararı

Real Madrid'in Valladolid ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan Arda Güler, Las Palmas deplasmanında oyuna sonradan girmiş fakat son Real Betis maçında süre bulamamıştı. Arda Güler'in Real Betis maçının ardından moralinin oldukça bozuk olduğu ve kiralık olarak takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti.

Real Madrid'de Arda Güler'in geleceği netlik kazandı. Real Valladolid'e karşı ilk 11'de sahaya çıkan milli yıldız Las Palmas maçında ise sonradan oyuna dahil olmuştu. Real Betis'e karşı oynanan son maçta süre bulamayan ve maçın bitiş düdüğüyle soyunma odasına yönelen Arda Güler'in oldukça moralsiz olduğu ve kiralık olarak takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti.

AYRILIĞA ONAY YOK!

İspanya'dan Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler ve Endrick'e birçok kulüpten kiralama teklifi yapılsa da Real Madrid yönetimi iki futbolcunun da ayrılığına onay vermeyecek. Carlo Ancelotti'nin başkan Florentino Perez'le görüşerek çok fazla maçın oynanacağı sezonda iki futbolcunun takımdan ayrılığına onay vermemeleri gerektiğini ifade etti.

ARDA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Ancelotti'nin iki genç futbolcuya da sezonun ilerleyen maçlarında süre vereceği ve özellikle Arda Güler'in birkaç farklı pozisyonda oynadığı gerkeçesiyle takımdaki alternatifi artırdığı için ayrılığına onay verilmeyeceği belirtildi.