Arda Güler hayal kırıklığı yaşıyor! Ancelotti özel görüştü ve neden süre vermediğini açıkladı

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler
Arda Güler hayal kırıklığı yaşıyor! Ancelotti özel görüştü ve neden süre vermediğini açıkladı

Carlo Ancelotti, Arda Güler'e bir kez daha şans vermedi. Bu sezon daha fazla süre bulması beklenen milli yıldız 2-1'lik Celta Vigo galibiyetinde oyuna giremedi. Carlo Ancelotti, maçın ardından Arda Güler ile özel bir görüşme yaptı ve neden süre vermediğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan Arda Güler sezonun sonlarına doğru düzenli forma şansı bulmaya başlamış ve yeteneğiyle tüm İspanya'yı büyülemişti.

BU SEZON DA SÜRE VERMİYOR

A Milli Takım'la Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da unutulmaz izler bırakan genç yıldızın bu sezon Real Madrid'de daha fazla süre bulması bekleniyordu fakat beklentiler boşa çıktı.

Real Madrid formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 10 maçta 291 dakika süre alan Arda Güler, Celta Vigo maçında yine süre bulamadı. Carlo Ancelotti, maçın ardından Arda ile özel bir görüşme yaparak neden süre vermediğini anlattı.

ANCELOTTI: MİLLİ TAKIMDAN YORGUN DÖNDÜN

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Celta Vigo maçının ardından Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu görüşmede Ancelotti'nin Arda Güler'e, "Milli takımınla çok oynayarak geldin, bugün Dani'yi (Ceballos).... oynatmayı tercih ettim” dediği okuyuculara aktarıldı.