Krunic sınıfta kaldı Fenerbahçe Sofyan Amrabat'la görüşmelere başladı

Fenerbahçe
Krunic sınıfta kaldı Fenerbahçe Sofyan Amrabat'la görüşmelere başladı

Lugano maçında oynadığı futbolla taraftarlardan tepki toplayan Krunic'in yerine orta saha bakan Fenerbahçe yönetimi Sofyan Amrabat için Fiorentina'nın kapısını çaldı.

Transfer sezonunu işte bu flaş transferlerle açan Fenerbahçe; ikinci aşamada gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimlerle yolları ayırmak için görüşmelere başlamıştı.

KRUNİC SINIFTA KALDI

Ancak Lugano rövanşı sonrası hesaplar şaştı! Özellikle Krunc'in performansı Mourinho'dan da geçer not almadı. Fred’in ilk yarıda sakatlanıp oyundan çıkması, Rade Krunic’in etkisiz performansı sonrasında ‘merkez orta saha’ için yeniden harekete geçilme kararı alındı.

İSMAİL YÜKSEK İYİ AMA MAÇ SAYISI ÇOK FAZLA

İsmail Yüksek’in performansından hayli memnun kalan Jose Mourinho, buna karşın hem lig hem de Avrupa’da geçirilecek uzun maratonu göz önünde bulundurarak orta sahaya bir an önce takviye yapılmasını istedi.

FENERBAHÇE SOFYAN AMRABAT'I İSTEDİ

Portekizli teknik adamın talebiyle girişimlerini hızlandıran yönetim; Sofyan Amrabat için Fiorentina’nın kapısını 10 Milyon euro’luk bir teklifle çaldı. Geçtiğimiz sezonu Manchester United’da kiralık olarak geçiren Faslı yıldızın güncel piyasa değeri 22 Milyon euro olarak gösteriliyor. Fiorentina'nın Amrabat için beklentisi ise 15 milyon euro.

Krunic sınıfta kaldı Fenerbahçe Sofyan Amrabat'la görüşmelere başladı - Resim : 2

Ancak Fiorentina ile olan sözleşmenin 30 Haziran 2025’te bitecek olması ise Fenerbahçe’nin elini güçlendiriyor.

FENERBAHÇE AMRABAT'I KİRALAMAK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler, teknik direktörü Jose Mourinho kozunu kullanarak yıldız oyuncuyu ikna etmiş durumda. Buna karşın İtalyanlar bu teklifi kabul etmezse; Fenerbahçe, Faslı yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Önümüzdeki sezon da bonservis bedeli ödemeden imza parası ile satın almak planını uygulamaya sokmaya hazırlanıyor.

Jose Mourinho'nun da beğendiği oyunculardan birisi olan Sofyan Amrabat için yapılan teklif sonrasında beklemeye geçildi. [Fanatik]