Jose Mourinho: Şimdi biraz dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sonrasında sadece hafta sonuna odaklanın

Fenerbahçe
Jose Mourinho: Şimdi biraz dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sonrasında sadece hafta sonuna odaklanın

Kasımpaşa maçının ikinci yarısındaki oyundan çok da memnun kalmayan Jose Mourinho derbi öncesi öğrencilerine "Şimdi biraz dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sonrasında sadece hafta sonuna odaklanın" dediği öğrenildi.

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe'de artık gözler, gelecek hafta sonu Galatasaray'la oynanacak maça çevrildi.

MOURİNHO ÇOK DA MEMNUN DEĞİL

Paşa karşısında teknik direktör Jose Mourinho, alınan 3 puana sevinirken, takımının ortaya koyduğu performanstan çok da memnun kalmadı.

GALATASARAY BUGÜN MAÇA ÇIKACAK

Özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolun daha iyi olması gerektiğine vurgu yapan Mourinho, bu akşam erteleme maçı oynanacak Galatasaray'ın bu durumunun kendileri için bir avantaj olmadığını söyledi.

SAĞLAM BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ

Mourinho, "3 günlük bir süre, bir takımın toparlanması için yeterli. Biz de bu süreci iyi bir şekilde hazırlanarak geçirip, sağlam bir şekilde sahada olacağız" açıklamasını yaptı.

HAFTA SONU DERBİYE HAZIRLANIN

Portekizli hoca, Kasımpaşa mücadelesi sonrasında takımına dün izin verdi. Mou'nun, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Şimdi biraz dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sonrasında sadece hafta sonuna odaklanın" dediği öğrenildi. Kanarya'da derbi mesaisinin hazırlıkları ise bugünden itibaren başlayacak.