Jose Mourinho Jorge Jesus'a özendi! Her maça farklı sistem

Fenerbahçe
Jose Mourinho Jorge Jesus'a özendi! Her maça farklı sistem

Transfer sezonunu dolu dolu geçiren ve hemen hemen istediği her yıldızı aldıran Jose Mourinho'nun her maça farklı bir sistemle çıkması bekleniyor.

Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe’de geçtiğimiz dönemde yaşanan sıkıntılar yeni sezonda yaşanmayacak. Daha önce sarı-lacivertli takımda görev yapan hocalar ya 3’lü savunmada ısrar ediyordu ya da önde oyun olmasını istiyordu. Ancak Teknik Direktör Jose Mourinho döneminde bunlar ortadan kalkacak.

RAKİP ANALİZ EDİLDİKTEN SONRA SİTEM BELİRLENECEK

Portekizli çalıştırıcıya bol alternatifli bir kadro teslim eden yönetim, özellikle Mourinho’nun istediği isimlere imza attırmıştı. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu da hem ligde, hem Avrupa’da hem de kupada farklı sistemlerle sahaya çıkacak. Daha önce rakibi analiz ettikten sonra sistemine karar veren Mourinho, bundan sonra da aynı şekilde devam edecek.

GÖZTEPE'DE ÇİFT FORVET OYNAMIŞTI

Göztepe deplasmanında En Nesyri ile Edin Dzeko’ya aynı anda görev veren ve çift forvete dönen tecrübeli çalıştırıcı diğer Süper Lig maçlarında ise Dzeko’yu sahaya sürmüş ve tek forvetli sisteme geçmişti.

JORGE JESUS DA AYNIYDI

Alternatifli kadro sadece maç öncesinde karar verilecek sistemde işe yaramayacak. Karşılaşma sırasında da Jose Mourinho gidişata göre sistemi değiştirebilecek. Yeni dönemde böylece Fenerbahçe, her rakibe göre farklı taktikler geliştirecek. (Milliyet)