Jose Mourinho haberleri | Son dakika Mourinho Fenerbahçe haberi

Fenerbahçe Jose Mourinho
Jose Mourinho haberleri | Son dakika Mourinho Fenerbahçe haberi
jose mourinho kimdir

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho haberleri her dönem futbolseverlerin dikkatini çekmiştir. Kariyeri boyunca ikonik gol sevinçleri, diyalogları, basın toplantıları ile gündem olan Jose Mourinho, Fenerbahçe'de de gündemde kalmaya devam ediyor. Jose Mourinho son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kariyerinde UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, La Liga şampiyonluğu, Premier Lig şampiyonluğu gibi başarıları bulunan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor. Mourinho son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

jose mourinho haberleri

JOSE MOURINHO KİMDİR?

Tam adı José Mário dos Santos Mourinho Félix olan Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, İngiliz medyası tarafından "The Special One" olarak adlandırılır. Mourinho, gelmiş geçmiş en donanımlı teknik direktörlerden biri olarak gösterilmektedir. Yaygın olarak tüm zamanların en iyi teknik direktörleri arasında kabul edilmektedir. 26 Ocak 1963 yılında Setubal, Portekiz'de dünyaya gelen Mourinho, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Konferans Ligi, 3 Premier Lig şampiyonluğu, 2 İtalya Serie A, 1 İspanya La Liga şampiyonluğu ve birçok kupa kazanmıştır.

JOSE MOURINHO İLE İLGİLİ EN GÜNCEL HABERLERE VE BİLGİLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN