Jose Mourinho araya girmese Ali Koç'un 2 yıldızı Fenerbahçe'den ayrılacaktı

Fenerbahçe
Jose Mourinho araya girmese Ali Koç'un 2 yıldızı Fenerbahçe'den ayrılacaktı

Fenerbahçe'de yıldız futbolcu Osayi Samuel ve Jaden Oosterwolde'nin takımdan ayrılmak için müsaade istedikleri fakat iki yıldızı da Mourinho'nun ikna ettiği bildirildi.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra Jayden Oosterwolde'yle Bright Osayi-Samuel'e de teklifler geldi. Ancak milli oyuncunun ayrılığı sonrasında teknik direktör Jose Mourinho, iki futbolcuya da izin vermedi.

JOSE MOURİNHO OSAYİ'Yİ İKNA ETTİ

Osayi, İngiltere'den gelen tekliflerin ardından Portekizli çalıştırıcıyla bir görüşme gerçekleştirdi, yeniden Ada'da oynamak istediğini dile getirdi. Ancak Jose, 'Sana ihtiyacım var' diyerek oyuncuyu ikna etti. (Sabah)

ŞAMPİYON OLALIM ÖYLE GİDİN

Jayden Oosterwolde'yle de benzer bir görüşme gerçekleştiren Mourinho, iki oyuncuyu da takımda kalmaya ikna etti. Özellikle Jose'nin "Şampiyon olalım öyle gidin" sözünün oyuncular üzerine büyük etki yarattığı öğrenildi.

JADEN VE OSAYİ VAZGEÇİLMEZ OLACAKLAR

İki isim de sezon sonunda kendilerine gelecek teklifler değerlendireceklerini kendileriyle ilgilenen kulüplere söyledi. Hem Jayden hem de Osayi, Jose Mourinho'nun bu sezonki vazgeçilmezlerinden olacak.