Jelert, Doue, Wan Bissaka derken Galatasaray'dan Trai Hume sürprizi

Galatasaray
Jelert, Doue, Wan Bissaka derken Galatasaray'dan Trai Hume sürprizi

Sağ bek arayışlarına devam eden ve son olarak Kopenhang forması giyen Elias Jelert'le masaya oturduğu iddia edilen Galatasaray yönetiminin bu sefer de İrlandalı futbolcu Trai Hume ile ilgilendiği belirtildi.

Yeni sezon kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hazırlık maçındaki mağlubiyetten sonra yönetimle görüşme yapan Okan Buruk iki bölge için transfer işareti yaptı.

OKAN BURUK: EN AZ 1 TRANSFERİMİZ YETİŞECEK

Fortuna Düsseldorf ile oynanan hazırlık maçının ardından konuşan Okan Buruk, transferlerin kampa yetişeceğini ifade etti.

Jelert, Doue, Wan Bissaka derken Galatasaray'dan Trai Hume sürprizi - Resim : 2

"Transferlerimiz inşallah yetişecek. Emek veriyoruz. En azından 1 transferimizi yetiştirip, inşallah 2 transferimiz de yetişir ama bir yandan sabırlı olmamız gerekiyor. Her teknik adam en kısa zamanda oyuncuların gelmesini ister ama burada büyük bir çaba sarf ediliyor.

YENİ SAĞ BEK JELERT İDDİASI

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine Kopenhag'ın 21 yaşındaki Danimarkalı sağ beki Elias Jelert gelmişti. Danimarka ekibi Galatasaray ile transfer görüşmeleri yaptığını doğruladı.

Jelert, Doue, Wan Bissaka derken Galatasaray'dan Trai Hume sürprizi - Resim : 3

Sağ bek transferi için Desire Doue ve Elias Jelert isimleri konuşulurken sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray'ın Sunderland forması giyen Trai Hume'ye teklif yaptığı iddia edildi.

İNGİLİZLERDEN HUME BOMBASI

Sunderland Echo'nun haberine göre, Sunderland, Galatasaray'ın yaptığı 7 milyon Sterlinlik teklifine olumsuz yanıt verdi. Trai Hume geçtiğimiz sezon Sunderland formasıyla 47 maçta görev alırken 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Jelert, Doue, Wan Bissaka derken Galatasaray'dan Trai Hume sürprizi - Resim : 4

22 yaşındaki Kuzey İrlandalı oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor. 13 kez Kuzey İrlanda Milli Takım forması giyen genç sağ bekin sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. (Takvim)