Jelert, Abdülkerim Bardakcı, Muslera, Köhn tel tel dökülüyorlar

Galatasaray
Jelert, Abdülkerim Bardakcı, Muslera, Köhn tel tel dökülüyorlar

Young Boys maçında sahadan 3-2'lik yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da defans hattının alarm vermesi sarı kırmızılı camiada endişe yarattı.

Galatasaray, İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmeyi hayal ettiği Young Boys karşısında başta Abdülkerim Bardakcı olmak üzere savunmada yaptığı basit hatalarla saç-baş yoldurdu.

JELERT KAPTIRDI ABDÜLKERİM AYAĞINDAN KAÇIRDI

4'te Jelert'in kaptırdığı topta Abdülkerim yerini kaybetti ve boşta kalan Monteiro, ağları sarsmakta zorlanmadı. Devre 1-0 bitecekken Abdülkerim oyuncuyu kaçırdı ve yine Monteiro, sert bir vuruşla kaleci Muslera'yı çaresiz bıraktı.

JELERT'İN TARAFI OTOBAN OLDU

İkinci yarıda Batshuayi'yle skoru eşitledikten sonra savunma kabusumuz yine hortladı. Son anlarda yeni transfer sağ bek Jelert'in kanadını otobana çeviren Young Boys, yine bu kanattan yaptığı akında penaltı çıkardı. Abdülkerim'in mutlak kurtardığı golde ayağından sekip eline çarpan topa hakem VAR'dan penaltıyı verdi.

Jelert, Abdülkerim Bardakcı, Muslera, Köhn tel tel dökülüyorlar - Resim : 2

Abdülkerim de 2. sarı karttan kırmızıyla atıldı. Belki de müthiş bir geri dönüşle kazanılacak maçta savunma tel tel dökülünce yenilgi kaçınılmaz oldu. (Takvim)