İtalyan basınına göre Kim Min Jae yeniden Napoli'de!

Bayern Münih Napoli
İtalyan basınına göre Kim Min Jae yeniden Napoli'de!

İtalyan basınının 'Napoli ile Bayern Münih arasında anlaşma sağlandı' iddialarına yanıt veren Kim Min Jae "Takımdan ayrılmayı hiç düşünmedim. Çok çalışmak, Bayern için her şeyimi vermek ve kulübe yardım etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Kim Min-Jae'in Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'teki performansı eleştiri konusu oldu. Güney Koreli yıldızdan ayrılık iddialarına cevap geldi.

Ağustos 2021'de BJ Guoan'dan 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae, sarı-lacivertli forma ile dikkatleri üzerine çekti.

FENERBAHÇE'DEN NAPOLİ'YE TRANSFER OLMUŞTU

Kim Min Jae, temmuz 2022'de 19 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya Serie A ekibi Napoli'nin yolunu tuttu. Güney Koreli oyuncu, İtalya'da da sağlam bir performans sergiledi.

50 MİLYON EUROYA BAYERN MÜNİH'E İMZA ATTI

Kim Min Jae, yükselen grafiğini İtalya'da da devam ettirerek 50 milyon euro'ya Bayern Münih'e imza atmıştı. Güney Koreli stoperin 2023/24 sezonunda sergilediği performans ise eleştiri odağı oldu.

İtalyan basınına göre Kim Min Jae yeniden Napoli'de! - Resim : 2

KİM MİN JAE YENİDEN NAPOLİ'DE İDDİASI

İtalyan basınında yer alan habere göre; Napoli ve Bayern Münih, Kim Min-Jae'nin satın alma opsiyonlu kiralık transferinde anlaşmaya vardı. Çıkan haberin detaylarında, Napoli ile Münih ekibi arasında yapılan anlaşmada yer alan satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu kaydedilirken, kiralama ücreti hakkında bir bilgiye yer verilmedi.

AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Bayern Münih'ten ayrılacağı iddia edilen Güney Koreli stoper, iddialarla ilgili şunları söyledi: "Bu yaz Bayern Münih'ten ayrılmayı hiç düşünmedim. Çok çalışmak, Bayern için her şeyimi vermek ve kulübe yardım etmek istiyorum." (Fanatik)