İspanyollar Arda Güler için Milan iddiasını yazdı: Çok ısrarcılar

Milan Skriniar Arda Güler Real Madrid
İspanyollar Arda Güler için Milan iddiasını yazdı: Çok ısrarcılar

Geçen yıl Real Madrid'e transfer olan Milli futbolcumuz Arda Güler, zamanla süre alarak özellikle sezonun sonlarına doğru tam anlamıyla sahneye çıkmıştı. Genç futbolcu yükselen performansını EURO 2024'te de devam ettirdi. Diğer taraftan Milan ise hala Arda'yı kiralamanın peşinde...

Arda Güler için transfer iddiaları devam ediyor. Özellikle geçen sezon süre almadığı dönemlerde birçok Avrupa kulübüne yazılan Milli futbolcumuz için İspanyollar, İtalyanların iddialarına yönelik bir haber paylaştı.

MILAN ARDA İÇİN ISRARCI

İspanya'nın önemli gazetelerinden Mundo Deportivo, "19 yaşındaki Arda Güler, geçen sezonun son bölümünde Real Madrid'in öne çıkarttığı futbolculardan biriydi. Türk oyuncu, son bölümde yakaladığı fırsatı, tüm futbol dünyasının gözlerini kamaştırmak için kullandı. EURO 2024'ün en büyük sürprizlerinden biri olarak ayrılarak da bunu tekrarladı. Bu performans, birçok takımın genç Türk'ün durumunu sormak için Real Madrid'e başvurmasına neden oldu. Arda Güler'i almak için en ısrarcı olanlardan biri de Milan. En azından İtalya'da iddia ettikleri şey bu. Milan taraftarı, Arda Güler'in olası gelişi için heyecanlı. İtalyan kulübü, Brahim ile yaptıklarını Türklerle tekrarlamak istiyor. Prensip olarak ise Real Madrid'in Arda Güler'in ayrılmasına izin verme niyeti yok ve Ancelotti ona geçen sezondan daha fazla güvenmeyi planlıyor. Hatta Arda'nın Real Madrid'in yeni Modric'i olabileceği söylentileri dolaşıyor. Bütün bunlara rağmen, Türk'ün şimdilik Bernabéu'yu terk etmeye niyeti olmadığını belirtmek gerekir." denildi.