Daha 1 hafta oldu geleli! İcardi'den sonra Galatasaray'da bir sakatlık daha

Galatasaray
Daha 1 hafta oldu geleli! İcardi'den sonra Galatasaray'da bir sakatlık daha

Daha önce Icardı'nin sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da yeni transfer İsmail Jakobs'un Senegal-Brundi maçında sakatlandığı ortaya çıktı.

Galatasaray, transfer döneminde hücum hattına yaptığı takviyeler ile birlikte yeni bir dizilişe ve oyun planına geçiş yapmayı planlıyordu. Okan Buruk'un çift forvet planı, Mauro İcardi'nin sakatlığı ile birlikte sekteye uğramıştı..

ICARDI'DE KISMİ YIRTIK

Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan yıldız oyuncunun sağlık durumu ile ilgili resmi açıklamada bulunulmuş ve yapılan kontrollerde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiği belirtilmişti..

Fenerbahçe derbisini de kaçıracak olan yıldız oyuncunun iyileşme sürecinin 1,5 - 2 aya kadar sürebileceği de gelen üzücü haberler arasındaydı..

Sarı kırmızılılara gelen ikinci sakatlık haberi ise transfer döneminin bitmesine yakın renklerine bağladığı yıldız oyuncudan oldu. İşte Galatasaraylıları üzen haber....

GALATASARAY KÖHN'Ü GÖNDERİP JAKOBS'U ALMIŞTI

Victor Osimhen'in ardından Monaco'dan Ismail Joshua Jakobs, son şampiyonun bu sezonki kadrosuna katılmıştı. Genç oyuncu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transfer gerçekleşmişti..

Daha 1 hafta oldu geleli! İcardi'den sonra Galatasaray'da bir sakatlık daha - Resim : 2

Buna göre futbolcunun kulübüne net 1 milyon Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecekti. Jakobs'a ise net 2.1 milyon Euro garanti ücret ödeneceği açıklanmıştı. Buna ek olarak futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8 milyon Euro olarak kararlaştırılmıştı..

ISMAİL JAKOBS SAKATLANDI

Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde mücadele eden 25 yaşındaki sol bek oyuncusu, Burundi ile oynanan karşılaşmanın 90. dakikasında sakatlanarak sahadan çıktı. Sarı kırmızılı taraftarlarda ise oyuncunun sağlık durumunu merak konusu.. (A Spor)

Daha 1 hafta oldu geleli! İcardi'den sonra Galatasaray'da bir sakatlık daha - Resim : 3