Hüseyin Yücel Pele'nin rekorunu kıran kanat forveti 10 milyon euro opsiyonla bitirdi!

Beşiktaş
Hüseyin Yücel Pele'nin rekorunu kıran kanat forveti 10 milyon euro opsiyonla bitirdi!

Udokhai için geri sayıma geçen Beşiktaş kanat forvet transferini de bitirdi. Daha 15 yıl 10 aylıkken Santos'ta ilk maçına çıkan ve Pele'nin rekorunu kıran yıldız futbolcunun siyah beyazlı kulübe geleceği öğrenilirken, 2. Başkan Hüseyin Yücel'in oyuncuyu almak için İngiltere'ye gittiği bildirildi.

Muleka'nın ayrılığı sonrasında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Siyah-beyazlılar Chelsea'nin Brezilyalı futbolcusu Angelo Gabriel için girişimlerini hızlandırdı.

BEŞİKTAŞ ANGELO GABRİEL'DE GERİ SAYIMA GEÇTİ

Hücum hattındaki alternatiflerini çoğaltmak isteyen Kara Kartal'ın, İngiliz ekibinin 19 yaşındaki yıldız adayı Angelo Gabriel konusunda önemli aşama kaydetti.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK

Beşiktaş oyuncu ve kulübü ile anlaşma noktasına yaklaşırken sözleşmede satın alma opsiyonunun da olacağı belirtildi. Beşiktaş'ın Angelo transferini kısa süre içinde resmen duyurması bekleniyor.

SATIN ALMA OPİSYONU 10 MİLYON EURO

Kadro gücünü artırmayı hedefleyen Beşiktaş, Angelo'yu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Bu rakamın da 10 milyon euro dolayında olması bekleniyor. Siyah-beyazlılar Sambacı'yı İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Angelo, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Strasbourg'da 21 maçta 4 asistlik performans ortaya koydu. Daha 15 yıl 10 aylıkken Santos formasıyla Fluminense maçına çıkan Angelo, Pele'nin rekorunu egale etmişti. (Sabah)