Hüseyin Yücel Amrabat'la yan yana oynadığını görünce hiç düşünmedi! Beşiktaş'ın yeni sol beki dikkat çekti

Beşiktaş
Hüseyin Yücel Amrabat'la yan yana oynadığını görünce hiç düşünmedi! Beşiktaş'ın yeni sol beki dikkat çekti

Immobile, Rafa Silva, Ndour, Uduokhai, Emirhan Topçu ve Paulista gibi oyuncuları renklerine bağlayan Beşiktaş'ta hedef sol bek ve kanat forvet. Hüseyin Yücel'in Amrabat'la yan yana oynayan yıldızı çok istediği öğrenilirken Van Bronckhorst'un da iki futbolcudan güzel haber beklediği kaydedildi.

Kara Kartal, transfere doymuyor... Yönetim, 2 takviye daha yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda ilk olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin yıldızı için girişimlerini sürdüren yönetim, ek olarak sol bekte de gaza bastı.

İLK HEDEF REGUİLON

İdareciler, bir diğer Ada kulübü Tottenham’dan İspanyol sol bek Sergio Reguilon’u da renklerine bağlamayı hedefliyor. Yakın süreçte Londra’dan özel uçakla 2 futbolcunun da gelmesi için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, iki yıldızı da satın alma opsiyonlu kiralık olarak takımına kazandırmak istiyor.

Hüseyin Yücel Amrabat'la yan yana oynadığını görünce hiç düşünmedi! Beşiktaş'ın yeni sol beki dikkat çekti - Resim : 1

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak dün Monaco’daki Avrupa Ligi kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

HÜSYİN YÜCEL: GÜZEL HABERLER GELECEK

Yücel, “Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Bulduk ama sıkıntımız var. 14 yabancı sınırı var, elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Gitmek istemeyen oyuncular var. Güzel haberler gelecek diye düşünüyorum. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız. Fırsat transferi değil, belirlediğimiz transferler var.

ANGELO GABRİEL İÇİN SON GÜN!

Angelo Gabriel ismi gündemimizde. Transferin son gününe kadar süre istediler. Yarın (bugün) son gün onun için. Alternatif ismimiz de var Angelo’nun dışında. Sol bek ve kanat transferi düşünüyoruz. Masuaku gidecek diye bir durum yok. O bölgeyi güçlendirmeyi düşünüyoruz. Önceliğimiz kanat. Akabinde bir fırsat transferi sol bek olabilir. Yarın (bugün) belki bir transfer olabilir” ifadelerini kullandı.

REGUİLON AMRABAT'LA BERABER OYNADI

Tottenham’la ayrılık için saatleri sayan Sergio Reguilon’un piyasa değeri 15 milyon Euro. Chelsea’nin 19 yaşındaki genç sağ kanadı Angelo, yeni macerasına hazır. Bilindiği gibi Reguilon Manchester United'da kiralık olarak oynamış, İspanyol sol bek Fenerbahçe'nin yeni transferi Amrabat'la birlikte forma giymişti.