İsmail Kartal kalp krizi mi geçirdi? Açıklama geldi!

Futbol Süper Lig Fenerbahçe
İsmail Kartal kalp krizi mi geçirdi? Açıklama geldi!

Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal, kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hakkındaki iddiaları yalanladı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran teknik direktör İsmail Kartal'ın kalp krizi geçirdiği iddiası sosyal medyada bir anda kulaktan kulağa yayıldı. Pek çok futbolsever, bu iddia üzerine tecrübeli teknik adama geçmiş olsun mesajlarını iletti ve sağlığına kavuşması için dua etti.

Ataşehir Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığı öne sürülen İsmail Kartal ile ilgili gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. 63 yaşındaki çalıştırıcının kalp krizi geçirmediği ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

İsmail Kartal'dan kalp krizi iddialarına dair bir son dakika açıklaması da geldi:

"Her sene olduğu gibi bu yıl da düzenli sağlık kontrollerim için hastanede çeşitli kontroller yaptırdım. Ancak ortalıkta yayılmış olan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Siz çok değerli takipçilerimi, sevdiklerimi ve taraftarlarımı böyle yanlış bir haber ile meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapmak ihtiyacı duydum. Şu an sağlığımla ilgili herhangi bir durum yoktur. Tüm arayan soranlara çok teşekkür."