Hermoso yeniden Kartal'ın radarında

Beşiktaş Transfer Transfer Haberleri
Hermoso yeniden Kartal'ın radarında

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid ile sözleşmesi biten ve İspanyol kulübüyle yola devam etmeyen Mario Hermoso için Beşiktaş yeniden devrede.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar dört futbolcuyu renklerine bağlayan siyah-beyazlıların yeni hedefi savunma bölgesine Paulista'dan sonra en az bir hamle daha yapmak.

Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmaya çok yakın olan Beşiktaş, savunmayı bir isimle daha güçlendirecek.

İspanya La Liga devi Atletico Madrid'den ayrılan Mario Hermoso'yla yakın dönemde ilgilenen Beşiktaş yönetimi, hem oyuncunun maliyeti hem de 5 büyük ligde bir kulüpte devam etmek isteyen İspanyol stoper ile istediği zemini bulamamıştı.

Anca yönetim, 29 yaşındaki futbolcu için bir daha harekete geçti ve temaslara başladı. 1.84 boyundaki Hermoso, sezonun sona ermesiyle birlikte Madrid ekibinden ayrılmış ve uzun süre Napoli ile görüşmüş, ancak sonuç alamamıştı.

Yıllık maaş olarak yaklaşık 7-8 milyon euroluk beklentisi olduğu öğrenilen Hermoso'yu ikna etmek isteyen siyah-beyazlılar lig başlamadan bu hamleyi gerçekleştirmek istiyor.

2019 yılından bu yana Atletico Madrid'de oynayan Hermoso, Atletico'da 174 resmi maça çıktı. 25 milyon Euro piyasa değeri bulunan başarılı isim, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistle mücadele etti.