Hataylı çocuklar Milli Takım futbolcularına mektup yazdı: Duygu dolu anlar yaşandı...

A Milli Takım Türkiye Milli Futbol Takımı EURO 2024

A Milli Takımımız bu akşam çeyrek finale yükselmek için Avusturya ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde ise sponsorlardan farklı bir jest geldi...

EURO 2024 son 16 turunda A Milli Takımımız bu akşam saat 22.00'de Avusturya ile kozlarını paylaşacak.

Çeyrek final için sahaya çıkacak olan milli futbolculara ise resmi sponsor olan giyim markasından muhteşem bir jest geldi. Hatay'daki ilkokul öğrencilerine mektuplar yazdırılırken, her futbolcuya özel mektup verildi.

Kerem Aktürkoğlu ve Uğurcan Çakır, sosyal medya hesaplarından bu mektupları paylaştılar...

İşte Kerem Aktürkoğlu'nun paylaşımı...

Hataylı çocuklar Milli Takım futbolcularına mektup yazdı: Duygu dolu anlar yaşandı... - Resim : 2

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Hatay'dan gönderdiği mektupla kendisine destek veren 4. sınıf öğrencisi minik Aybüke'ye bu sözlerle teşekkür etti: "Sevgili Aybükecim mektubun beni çok mutlu etti ve bir o kadar da duygulandırdı. Mektubu okurken henüz bir çocukken Euro 2008'i izlediğim zamanlara gittim. Senin bizleri izlediğin heyecanla Arda abileri, Volkan abileri takip ediyor bir gün onlar gibi milli futbolcu olabilmenin hayalini kuruyordum." "Allah'a şükürler olsun ki şu an hayallerimi yaşıyorum. Bir abin olarak sana şunu söylemek isterim büyüyünce her ne olmayı hayal ediyorsan çok çalış çünkü 'Kader gayrete aşıktır.' derler. Hayal etmekten asla vazgeçme. Güzel gözlerinden öpüyorum."

Uğurcan Çakır'ın mektup paylaşımı;

Hataylı çocuklar Milli Takım futbolcularına mektup yazdı: Duygu dolu anlar yaşandı... - Resim : 3