Hasan Arat: Keşke Rafa Silva'ya 10 numaralı formayı verseydik

Beşiktaş
Hasan Arat: Keşke Rafa Silva'ya 10 numaralı formayı verseydik

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, yıldız futbolcu Rafa Silva hakkında "kulüple ve taraftarla hemen bütünleşen çok az oyuncu gördüm. Böyle devam ederse kulüp tarihinin efsanesi olacaktır. Keşke 10 numarayı o giyseydi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta uzun süredir yokluğu çekilen skorer ve lider yabancı oyuncu hasretine Rafa Silva son verdi.

RAFA SİLVA TAM BİR ŞEF

Çok sıkı markaja alınmasına rağmen sık sık kendini boşa atma ustalığına sahip olan Portekizli yıldız, bu özelliğiyle geriden oyun da kuruyor. Attığı gollerin yanı sıra takıma şeflik de yapan tecrübeli oyuncuya hocası da hayran. Hollandalı teknik direktörle siyah beyazlı kulübün 1 numaralı ismi Hasan Arat, önceki gün yemekte bir araya geldi.

Hasan Arat: Keşke Rafa Silva'ya 10 numaralı formayı verseydik - Resim : 2

BÖYLE BİR OYUNCU ÇOK AZ GÖRDÜM

Başarılı teknik adamın, Başkan Hasan Arat'a en çok övdüğü isim de Rafa Silva oldu. Portekizli yıldızın, takımın efsane isimlerinden biri olabileceğini söyleyen Hollandalı, "Yıllarca büyük kulüplerde forma giydim. Rafa Silva gibi kulüple ve taraftarla hemen bütünleşen çok az oyuncu gördüm. Böyle devam ederse kulüp tarihinin efsanesi olacaktır. Keşke 10 numarayı o giyseydi" dedi. Beşiktaş'ta 10 numarayı istenmeyen adam olarak ilan edilen Aboubakar taşıyor. (Türkiye)