Haber Global'de Fenerbahçe'nin transferi açıklandı

Son Dakika Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri
Haber Global'de Fenerbahçe'nin transferi açıklandı

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'nin son durumlarını anlattı.

Allan Saint-Maximin transferinin KAP'a bildirileceğini belirten Sercan Hamzaoğlu, "Oyuncuda bir sorun yok. Bu transfer haberini ilk ben duyurdum. Tüm istihbaratlarıyla biliyordum. Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin oyuncusu. Maaşının bir kısmını Fenerbahçe karşılayacak, bir kısmını kulübü karşılayacak. Anlaşmada zorunlu olmayan satın alma opsiyonu var. 12 milyon 750 bin euro maaş alan oyuncunun yarısından azını Fenerbahçe verecek. Yarın bir KAP olabilir." dedi.

"Youssef En-Nesyri'ye Suudi Arabistan ve Roma'dan teklif var ama Fenerbahçe'ye yakın"

Youssef En-Nesyri transferinde Suudi Arabistan'dan gelen teklife vurgu yapan Hamzaoğlu, "Youssef En-Nesyri'yi ikna etmek için yöneticiler büyük uğraş veriyor. Hem bonservis pazarlığı hem de Suudi Arabistan ve Roma'dan gelen tekliflerle uğraşılıyor. Ancak Roma, Fenerbahçe'nin teklifine yaklaşamadı. Oyuncunun menajerinin kafasında Arabistan'a şu anda gitmek yok. Oradan 14 milyon euro teklif verdiler. Oyuncu Arabistan'a gitmezse yeni adresi Fenerbahçe. Oyuncuya yıllık 6 milyon euro olacak. Bonservisi de yaklaşık 20 milyon euro." ifadelerini kullandı.