Göztepe Lokilo ve Sekou Mara için görüşmelere başladı

Göztepe
Göztepe Lokilo ve Sekou Mara için görüşmelere başladı

Daha önce Nazım Sangare, Koray Günter, Solet ve Silva ile anlaşmaya varan Göztepe bu sefer de Mara ve Lokilo için masaya oturdu.

Süper Lig'de yeni sezon öncesi sol bek Djalma Silva, orta saha Isaac Solet, stoper Koray Günter ve sağ bek Nazım Sangare ile sözleşme imzalayan Göztepe, gözünü İngiltere'ye çevirdi.

SEKOU MARA VE JASON LOKİLO

Sarı-kırmızılılar daha önce ilgilendiği Southamptonh'ın Fransız forveti Sekou Mara için girişimlerini hızlandırırken, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin kanat oyuncusu Jason Lokilo'yu da radarına aldı.

Göztepe Lokilo ve Sekou Mara için görüşmelere başladı - Resim : 2

Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı Belçikalı 25 yaşındaki hücum oyuncusu için İzmir ekibinin Hull City'nin kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi.

LOKİLO İSTANBULSPOR'DA DA OYNAMIŞTI

Hull City ile Jason Lokilo'nun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. İngiliz ekibi, 25 yaşındaki kanat oyuncusu Lokilo'yu geçen sezonun ikinci yarısında Portekiz kulübü Vizela'ya kiraladı. Göztepe'nin kadrosuna katmak istediği Belçikalı daha önce Türkiye'de top koşturdu.

Göztepe Lokilo ve Sekou Mara için görüşmelere başladı - Resim : 3

Jason Lokilo, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda İstanbulspor'da forma giydi. Sağ kanat oyuncusu, Türkiye kariyerinde Süper Lig'de 16 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırdı ve 3 golünde pasını verdi. Lokilo kariyerinde Crystal Palace, Lorient, Rotterdam, Vizela, İstanbulspor, Hull City, Gornik Leczna ve Doncaster Rovers kulüplerinde görev yaptı.