Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbol Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig
Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe Fenerbahçe maçı oynanacak. Yeni sezon heyecanı yaşanırken taraftarlar karşılaşmaların canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Göztepe FB maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun 2. haftasında Göztepe-Fenerbahçe maçı oynanacak. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden sarı-lacivertliler, Süper Lig'de ise hata yapmak istemiyor. Futbolseverler maçları kaçırmamak için Süper Lig fikstürünü merak ediyor ve maçların canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Göztepe - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Göztepe-FB maçına dair detaylar...

GÖZTEPE'DEN GOLSÜZ BERABERLİK

Verdiği aranın ardından Süper Lig'e geri dönen Göztepe, sezonu Antalya deplasmanında açtı. Önemli yatırımlar yapan ve ligde kalıcı olmak isteyen İzmir temsilcisi, ligin ilk haftasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu.

FENERBAHÇE TEK GOLLE KAZANDI

Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk özlemini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe ise Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı-lacivertli takım, 34. dakikada Edin Dzeko'nun attığı golle mücadeleyi 1-0 kazandı.

FENERBAHÇE'DEN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE VEDA

Geçtiğimiz sezonu ikinci tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazanan sarı-lacivertliler, 2. Eleme Turu'nda Lugano'yu iki maçta da yenerek eledikten sonra Fransız temsilcisi Lille ile eşleşti. Fenerbahçe, deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Kadıköy'de rakibini 1-0 mağlup etti. Uzatmaya giden karşılaşmada penaltıdan topu ağlarında gören temsilcimiz, 1-1 biten maç sonucunda Devler Ligi'nden elendi. Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 3

GÖZTEPE-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig 2. hafta
GÖZTEPE-FENERBAHÇE
TARİH: 17 Ağustos 2024 Cumartesi
SAAT: 21.45
STAT: Gürsel Aksel Stadyumu
CANLI YAYIN: beIN Sports
CANLI ANLATIM: Kontraspor.com
HAKEM: Kadir Sağlam

SÜPER LİG PUAN DURUMU GÜNCEL

Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 4