Giovanni van Bronckhorst'un 4-0 izahı kimseyi tatmin etmedi! Rafa ve Immobile'yi...

Beşiktaş
Giovanni van Bronckhorst'un 4-0 izahı kimseyi tatmin etmedi! Rafa ve Immobile'yi...

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a karşı 4-0 kaybeden Giovanni van Bronckhorst'un rotasyonu sert bir dille eleştirilirken, Hollandalı teknik adamın yönetime "Immobile yedek kaldığı için yenilmedik. Maç 60 dakikada bitti. " ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde bu sezon ilk yenilgisini Ajax'tan aldı.

GİO ÇOK SERT BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ

Maça Ciro Immobile'yi yedek bırakıp, Mustafa Hekimoğlu ile başlayan teknik direktör Bronckhorst ağır şekilde eleştirildi.

ANALİZ EDECEĞİZ ÖNLEMLERİMİZİ ALACAĞIZ

Hollandalı teknik adam karşılaşma sonunda ise, "Hata bende. Normal oyunumuzun çok altında oynadık. Taktik tercihlerimiz de işe yaramadı. Analiz edeceğiz, önlemimizi alacağız" dedi.

Van Bronckhorst, "Immobile'yi her maçta oynatamam. Yediğimiz goller bireysel hatalardan geldi. Onlar ise yakaladıklarını attı" sözlerini kullandı.

IMMOBİLE'Yİ YEDEK BIRAKTIĞIMIZ İÇİN YENİLMEDİK

Van Bronckhorst, Mustafa için, "O bulduğu şansın ileride kendisine ne kadar fayda vereceğinin farkında değil ama ben söyledim. Immobile yedek kaldığı için yenilmedik. Maç 60 dakikada bitti. Önce Kayseri deplasmanında, sonra Frankfurt önünde 3 puan arayacağız. Rafa'yı da lig maçını düşünerek dinlendirmek için çıkardım" diye konuştu. (Posta)