Giovanni van Bronckhorst yıldız futbolcuyu her an kadro dışı bırakabilir

Beşiktaş
Giovanni van Bronckhorst yıldız futbolcuyu her an kadro dışı bırakabilir

Beşiktaş'tan ayrılmayan ve kendisine gelen teklifleri bir bir reddeden Alex Oxlade Chamberlain için son kararı Giovanni van Bronckhorst verecek.

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan isimlerden Vincent Aboubakar bonservisiyle birlikte Atakaş Hatayspor'a transfer olurken, Alex Oxlade Chamberlain ve Daniel Amartey elde kaldı.

KARAR GİO'YA BIRAKILDI

Siyah-beyazlılarda ayrılığa yanaşmayan ve ısrarla takımda kalarak oynamak isteyen Chamberlain'le ilgili son karar Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'a bırakıldı.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Hollandalı teknik adamın merakla beklenen kararı olumlu yönde olursa 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Chamberlain kadroya geri dönecek ve yeniden takımla antrenmanlara başlayacak.

EĞER RAPOR OLUMSUZ GELİRSE...

Van Bronckhorst'un olumsuz bir değerlendirme yapması halinde ise İngiliz futbolcu çalışmalarını yine takımdan ayrı olarak sürdürecek.

BONSERVİSİ ELİNDEYDİ

Beşiktaş, 31 yaşındaki Alex Oxlade Chamberlain'i Ağustos 2023'te Liverpool'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

AMARTEY'İN HESABI KESİLDİ

Geçtiğimiz günlerde yönetimle görüşen ve bir şans daha isteyen deneyimli orta saha oyuncusunun 14. yabancı olarak A takım listesine dahil edilebileceği aktarıldı. Chamberlain'in aksine Amartey'in kadroya dönüş şansı ise bulunmuyor. Ganalı futbolcu bugün de takımdan ayrılmazsa A takım listesinin dışında kalacak ve çalışmalarına takımdan ayrı olarak devam edecek. (Milliyet)