Zenit'in teklifini geri çevirdiği için çok pişman! Sadece 5 dakika oynadı

Beşiktaş Transfer Giovanni van Bronckhorst
Zenit'in teklifini geri çevirdiği için çok pişman! Sadece 5 dakika oynadı

Giovanni van Bronckhorst'un sadece 5 dakika oynattığı Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacak.

Beşiktaş'ın Ağustos 2023'te 4,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Rus ekibi CSKA Moskova'dan kadrosuna kattığı Bakhtiyor Zaynutdinov bu sezon adeta unutuldu.

ZENİT'İN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ

Kazak futbolcu geride kalan dönemde 2 maçta sadece 5 dakika forma şansı bulabildi.
Yerli futbolcu statüsünde forma giyebilen Bakhtiyor Zaynutdinov sezon başında Zenit'ten gelen teklifi geri çevirmişti. Rusya'ya dönmek istemeyen 26 yaşındaki oyuncu, Avrupa'dan beklediği teklifi de alamayınca Beşiktaş'ta kalmıştı.

BU SEFER TAKIMDAN AYRILABİLİR

Bakhtiyor Zaynutdinov'un Beşiktaş'ta şans bulamadığı için mutsuz olduğu ve bu nedenle devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi. Kazak futbolcu kariyerini hala Avrupa'da bir kulüpte sürdürmek istese de Rusya'dan gelecek muhtemel bir teklife bu kez olumlu yaklaşacak.

Deneyimli oyuncunun düzenli oynamak istediği ve bu nedenle kendisine gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

SADECE 5 DAKİKA SÜRE ALDI

Sakatlığı yüzünden iyi bir hazırlık kampı geçiremeyen Bakhtiyor Zaynutdinov bu sezon ilk kez Kayserispor deplasmanında 1 dakika süre aldı. Siyah-beyazlı futbolcu, Gaziantep FK deplasmanında ise bitime 4 dakika kala oyuna dahil olmuştu. (Milliyet)