Giovanni van Bronckhorst'tan sonra Abdullah Avcı da kriz yaşıyor! Takımda kimse gitmiyor

Beşiktaş
Giovanni van Bronckhorst'tan sonra Abdullah Avcı da kriz yaşıyor! Takımda kimse gitmiyor

Umut Bozok, Teklic, Fountas, Maxi Gomez gibi futbolcularda sıkıntı yaşayan Trabzonspor, tecrübeli oyuncuları bir türlü takımdan gönderemiyor...

Trabzonspor’da Abdullah Avcı'nın gelecek sezonda kadroda düşünmediği Umut Bozok, Gomez, Teklic ve Fountas’ın geleceğinin belirsizliği devam ediyor.

Bordo-mavililerde kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili son durum belli oldu.

UMUT BOZOK BODRUM'A SICAK BAKMADI

Trabzonspor’a büyük umutlarla gelen fakat bekleneni veremeyen tecrübeli forvet ideal teklif gelmesi halinde düşünülmüyor. Bozok için Süper Lig’in yeni ekibi Bodrum teklif yapsa da oyuncu buna sıcak bakmamıştı.

MAXİ GOMEZ BONSERVİSİMİ VERİN DEDİ

Yönetim, oyuncudan takım bulmasını istemişti. Fakat, menajeri bonservissiz ayrılmasını talep etmiş yönetim bu teklife sıcak bakmamıştı.

Giovanni van Bronckhorst'tan sonra Abdullah Avcı da kriz yaşıyor! Takımda kimse gitmiyor - Resim : 2

TONİO TEKLİC'E TEKLİF YOK

Yolların ayrılması beklenen Hırvat oyuncu herhangi bir teklif getirmedi. Bordo-mavililer, oyuncu ile tekrardan bir görüşme sağlayacak.

TAXİARCHİS FOUNTAS SÜPER LİG'DE KALABİLİR

Fountas, Ruzomberok maçının kamp kadrosunda yer bulamayınca, bu gelişmenin ardından, bazı Süper Lig ekipleri oyuncuyu transfer etmek için devreye girdi.

Tıpkı Trabzonspor gibi Beşiktaş da yabancı futbolcu gönderme sıkıntısı yaşarken, Giovanni van Bronckhorst'un gözünün kulağının Brad Friedel'de olduğu belirtildi.