Beşiktaş Onur Bulut ve Tayfur Bingöl'ü gönderdi Okan Buruk Dubois'dan umudu kesti

Eyüpspor Başakşehir
Beşiktaş Onur Bulut ve Tayfur Bingöl'ü gönderdi Okan Buruk Dubois'dan umudu kesti

Onur Bulut'u Başakşehir, Tayfur Bingöl'ü Eyüpspor'a gönderen Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un kadrosu şekillenmeye başlarken, Onur'u transfer eden Başakşehir'in Dubois'dan vazgeçmesi Okan Buruk cephesinde hayal kırıklığına yol açtı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş’ta vedalar da başladı. Siyah-beyazlı ekipten ayrılmak isteyen Onur Bulut, uzun süredir peşinde olan Başakşehir ile üç yıllığına el sıkıştı.

ONUR BULUT BAŞAKŞEHİR'İN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

1.5 yıl önce Kayserispor’dan gelen ancak taraftar tepkisi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren 30 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu çareyi gitmekte buldu. Bu yüzden Başakşehir’in teklifini kabul eden Onur Bulut, Beşiktaş forması altında toplam 48 maça çıkarken, bir gol atabildi.

Beşiktaş Onur Bulut ve Tayfur Bingöl'ü gönderdi Okan Buruk Dubois'dan umudu kesti - Resim : 2

TAYFUR BİNGÖL EYÜPSPOR'DA

Onur Bulut’un dışında, Teknik Direktör van Bronckhorst’un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Tayfun Bingöl de Eyüpspor ile anlaştı. Süper Lig’in yeni ekibinin 30 yaşındaki defans oyuncusunu bir yıllığına kiralayacağı belirtildi. Siyah-beyazlı ekipte 54 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 7 gole katkıda bulunmuştu.

DUBOİS OKAN BURUK'UN ELİNDE KALDI

Beşiktaş'tan Onur Bulut'u transfer eden Başakşehir'in Galatasaray'ın gözden çıkardığı Dubois'dan vazgeçtiği belirtilirken, Çağdaş Atan'ın Fransız sağ bek için defteri kapattığı bildirildi.